Фото дня. Траву покосили, комусь буде сіно

На любомльському стадіоні “Колос” обабіч бігової доріжки покосили траву, яка сягала чи не 1,5 метри у висоту.  Тож ще декілька сонячних днів – і буде сіно. Крім того, стадіон виглядає тепер як справжня спортивна арена міста.

Під час учорашнього матчу між командами ЛЮБОМЛЯ та ВИШНЕВА вболівальники висловлювали думку, що варто було б і покосити біля місць для сидіння, адже доводилось проривати трав’яні зарослі, щоб нормально примоститись.

_DSC0413_DSC0282

 

Читайте також:

4 Коментарів Фото дня. Траву покосили, комусь буде сіно

  1. Неабияк цікаво, що навіть журналісти одного регіонального ЗМІ зацікавлені “завалити” міського голову та дорікнути за неналежне виконання своїх обов’язків не представників міської влади, а саме міського голову. Не так давно, висвітлюючи світлини у соціальних мережах, додумуються коментувати, що Ющук не дбає про місто, оскільки “готується до ювілею”. З одного боку, колеги – молодці, оскільки варто вказувати на помилки влади, але й треба не забувати, що кожен має право на своє особисте життя.
    Це Ваш вислів Кордон.

    • Це точно я Вас пан Юрію підтримую. А ось голова районної ради за час свого перебування палець об палець не стукнув за те квартирку у Луцьку має

      • Я так розумію, що нам і нашим дітям тоді доброго нічого не бачити. Хіба ліквідувати крісла керівників. Раніше говорили що нами керують, рядянскі люди. А тепер чому молодь робить те саме для мене це загадка. Нам треба китайський кримінальний кодекс, де за розкрадання бюджету смертна кара.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*