Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» привітав майже 1000 дітей з новорічно-різдвяними святами (фото)

30.12.2016 / Новини

Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» організував новорічну казку та солодкі подарунки майже 1000 дітям з Іваничівського, Володимир-Волинського та Любомльського району, міст Нововолинськ та Володимир-Волинський.

Про це інформує прес-служба народного обранця.

Акція «Подаруй дитині радість», організована фондом вже вдруге: торік в рамках цього проекту також привітали близько тисячі діток з родин військовослужбовців.

Новорічна казка дітям розпочалася ще напередодні Дня Святого Миколая і тривала до сьогодні. Фонд організовував новорічні ранки з казковими персонажами, розвагами, різноманітними конкурсами. Акція зорганізована для дітей учасників АТО, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На Любомльщині солодощі отримали майже 60 дітей учасників АТО з майбутньої Вишнівської ОТГ. Подарунки отримали також учні Радехівської, Забужанської, Біличівської школи та у селі Скиби, що в Любомльському районі. Як зазначила дружина учасника АТО Ірина Біднюк, завдяки таким заходам діти відволікаються і менше сумують за татусями, які захищають кордони нашої країни на Сході.

У Володимир-Волинському районі привітали дітей у Хмелівці, в дитсадках сіл Хобултова, Зимнів, Бубнів та у Красноставській школі. Привітали і малечу Березовичівського дитсадка та учнів Оваднівської школи. Також подарунки отримали і діти з особливими потребами, вихованці громадської організації «Берег надії» та учні із вадами слуху Володимир-Волинської школи-інтернату. До благодійності фінансово долучився в районі приватний підприємець та помічник нардепа Ігоря Гузя – Валентин Кошельник.

В Іваничівському районі подарували радість дітям родин військовослужбовців з Млинищенської та Менчичівської, Низкиничівської, Верхнівської, Грушівської шкіл, у Жашковичах. Також під час новорічних ранків привітали малечу в дитсадку села Грушів і Завидів, а також школярів у Долинці.

Учора ж 70 діток учасників АТО отримали свої солодкі подарунки у Нововолинську. У місті вже стає традиційним такий захід від Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”. Сприяють цьому колектив палацу культури, який безкоштовно влаштовує діткам свято, Спілка ветеранів учасників АТО на чолі з Олександром Кондисюком, який вирішує організаційні моменти, і спонсори, котрі жертвують свої кошти. Свято підтримав підприємець Віталій Бадзюнь. Серед меценатів – Юрій Сиротюк, який допоміг фінансово у найпершому новорічному ранку в Нововолинську.

Під час усіх новорічних ранків були присутні помічники депутата Верховної Ради. Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» акцією «Подаруй дитині радість» дарував дітворі радість та можливість повірити в новорічне диво. «Батьки, бачачи, як дітлахи радіють, і самі задоволені та забувають про власні клопоти та повсякденні справи. З нашого боку, це спроба зробити хоча б на хвилинку життя і батьків, і дітей яскравішим, – зазначив виконавчий директор Фонду Борис Карпус.

Під час акції “Подаруй дитині радість” Святому Миколаю також допомагали підприємець та помічник нардепа Богдан Бадзюнь, бізнесмени: Андрій Принда, Віталій Лисий та Василь Булавка, підприємство «Кроноспан» та ТМ «Чебатурочка селянська курочка».

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*