Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» підтримав 11 корисних проектів

15.12.2017 / Новини

Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя», що започаткував конкурс міні-грантів «Крок назустріч», цьогоріч підтримав 11 корисних проектів.

Мета ініціативи – підтримка цікавих ідей та вирішення актуальних проблем в громадах округу.

Про це під час публічного звіту народного депутата України Ігоря Гузя 15-го грудня розповів директор Фонду «Прибужжя» Борис Карпус, – інформує прес-служба народного обранця.

З його слів, те, що вдалося спільно з Британської Радою в Україні зробити у 2017 році, це – встановлення вуличних тренажерів у селі Руда на Любомльщині, за підтримки фонду добудували гараж до адмінприміщення сільради з приєднанням до електромережі й системи парового опалення в Гущі, в любомльській школі №2 встановили камери відеонагляду, у селі Городнє збудують на території ДНЗ «Берізка» дитячо-спортивний майданчик та багато інших важливих проектів.

У підсумку вже проведених трьох етапів конкурсу за три роки, фінансову підтримку отримали 23 корисних проекти. В цілому, Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя» спрямував на ці потреби 415 504 гривні.

Серед інших напрямків діяльності фонду – допомога малозабезпеченим, родинам учасників АТО, підтримка юних талантів, спортивних турнірів та відродження національних традицій, навчання у написанні соціальних та грантових проектів тощо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*