ФК “Миротворець”: перервати політ “Авіатора” не вдалося (ФОТО)

12.05.2018 / Новини, Спорт

У суботу, 12-го травня любомльський ФК “Миротворець”, який виступає у дивізіоні “Захід” Ліги учасників АТО вдома приймав лідера — ФК “Авіатор” з м. Новий Калинів Самбірського району Львівщини, який виграв усі попередні матчі.

Гра розпочалася досить сприятливо для любомльчан, які наполегливо атакували, і невдовзі ця перевага завершилася взяття воріт суперника: на 21-ій хвилині передачу з лівого флангу результативно замкнув Юрій Гриб.

Активними були господарі й на початку другого тайму, щоправда, їхні атаки не доходили до логічного завершення, попри те, що можливості подвоїти рахунок були.

На жаль, спрацювало старе футбольне правило: не забиваєш ти — забивають тобі. Спершу це сталося на 43-ій хвилині, коли одна з нечисленних атак львів’ян завершилася точним ударом Мар’яна Піца. А під завісу поєдинку гості здобули право на штрафний. М’яч після удару Василя Павелкевича описав доволі складну траєкторію й опинився за спиною любомльського голкіпера Олександра Лисенка у нижньому лівому куті його воріт.

За дві хвилини, що лишилися, “миротворці”, прагнучи відігратися, зуміли створити небезпеку біля воріт суперника, але підсумок поєдинку лишився незмінним — 1:2.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*