Фахівці Рівненської сільради провели виїзний прийом громадян у Полапівському старостинстві

27.01.2020 / Новини

У п’ятницю працівниками Рівненської ОТГ  було проведено виїзний прийом громадян  у  Полапівському старостинському окрузі.

Про це повідомляють на сайті Рівненської ОТГ.

Жителів сіл Полапи та Сокіл турбували, в основному, питання щодо отримання земельних ділянок для  власних потреб на різні цілі, виділення земельних часток (паїв) у натурі, відкриття погосподарських номерів, тощо.

Спеціалісти відділу земельних та лісових ресурсів, кадастру та екологічної безпеки Олександр Пашинський та Віталій Козачук надали роз’яснення жителям громади щодо місцезнаходження земельних ділянок комунальної власності для ведення особистого селянського господарства та порядок їх надання.

Заступник сільського голови Олена Пасаман, начальник відділу юридичного забезпечення, діловодства та кадрової роботи Любов Шрамко, головний спеціаліст відділу соціального захисту Богдана Романюк спільно із в.о. старости Володимиром Богачевським здійснили подвірний обхід сімей, які потребують соціального супроводу, з метою проведення профілактичної роботи.

Відвідали Полапівський ФАП, в якому за кошти громади завершуються внутрішні ремонтні роботи, та будинок культури, в якому незабаром розпочнеться капітальний ремонт. На часі – поточний ремонт адміністративного приміщення ради та вирішення інших, не менш важливих для жителів Полапівського старостинського округу, питань.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*