“Енергійна публіка, неймовірні краєвиди”, – ді-джеї «Joker Fest» про Шацьк (фото)

01.08.2016 / Новини

Уже другий рік поспіль в урочищі «Гряда», що в смт Шацьк, на березі озера Світязь пройшов фестиваль електронної танцювальної музики «Joker Fest».

Захід, що тривав із 22 по 24 липня, зібрав близько 3,5 тисяч осіб, що на тисячу більше, аніж у минулому році. Спеціально для «Таблоїда Волині» відомі ді-джеї світу та хедлайнери фестивалю – Omnia, Arston, Mary-Jane, а також знані ді-джеї України – Raft Tone, Ekvator та Alisha – дали бліц-інтерв’ю.

– Сподобалась тобі публіка фестивалю?

Omnia: Звичайно. Мені сподобалась публіка і те, що люди дуже добре розуміються в музиці та сприймали ті треки, які створював я особисто та ті, яких я ставив у своїх сетах.

Arston: Так, я дуже люблю грати в Україні! Тут привітні люди і я завжди з радістю їду на будь-які вечірки в Україну.

Mary-Jane: Так, я вражена. Публіка дуже привітна та має чудовий смак стосовно музики.

Raft Tone: Так, дуже сподобалася! Я був приємно здивований, коли велика кількість людей підспівувала під час сету.

Ekvator: Так, дуже сподобалась! Хочу подякувати організаторам за запрошення на захід, що приніс мені неабиякий досвід. В цьому році мені доводилось закривати фестиваль: на вулиці вже світало і багато хто розходився, але все ж таки більшість гостей залишилось і я був приємно вражений такою підтримкою. Також хочеться подякувати за підтримку своїм друзям. Коли під час сету скандують твоє ім’я – це щось нереальне!

Alisha: Так, для мене відвідувачі фестивалю – одна велика сім’я. Атмосфера була просто вражаюча!

Крім того, діджеї розповіли, що саме на Світязі відкрили для себе ще одне місце чудового відпочинку і рекомендуватимуть Шацькі озера друзям та знайомим.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*