Експерти порахували вартість борщу на Волині

19.08.2018 / Новини

В Україні в третині регіонів можна приготувати борщ вартістю менше 100 грн.

Про це написав у Facebook директор асоціації постачальників торгівельних мереж Олексій Дорошенко.

Для приготування взяли найпростіший рецепт: свинина – 600 гр, картопля та буряк – по 500 гр, капуста – 300 гр, морква та цибуля – по 200 гр, томатна паста – 3 столові ложки, вода питна – 3,5 – 4 л, лавровий лист, сіль, перець – за смаком, сметана – 250 гр.

«У столиці приготувати борщ коштує найдорожче — 115,4 гривень. Середня вартість борщу в Україні – 103,3 гривні», – написав у Facebook директор асоціації постачальників торгівельних мереж Олексій Дорошенко.

Далі регіони розташувались наступним чином: Одеська область – 110,9грн, Харківська – 108 грн, Закарпатська – 106,4 грн, Хмельницька – 104,8 грн, Луганська – 104,4 грн, Сумська – 104,3 грн, Кіровоградська – 104,1 грн, Херсонська – 103,9 грн, Полтавська – 103,5 грн, Чернігівська – 102,6 грн, Київська – 102,5 грн, Вінницька – 102,4грн, Запорізька – 102,1грн, Рівненська – 101,9грн, Миколаївська і Черкаська області – по 101,5 грн, Івано-Франківська – 99,8 грн, Волинська – 99,1 грн, Донецька – 98,2 грн, Дніпропетровська і Чернівецька області – по 98,1 грн, Тернопільська – 97,6грн, Житомирська – 97,1 грн і Львівська область – 96,6 грн.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*