Дитсадки у Володимирі-Волинському запрацюють відразу, як тільки пом’якшать карантин

02.07.2020 / Новини

Громадський транспорт у Володимирі-Волинському працює без порушень. Усіх необхідних карантинних вимог перевізники дотримуються.

Про це розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук у прямому ефірі телеканалу «Аверс», – передає БУГ.

Нагадаємо, маршрутки та автобуси у Володимирі-Волинському відновили свою роботу із 23-го червня. Це рішення прийняли під час міської комісії ТЕБ і НС.

За словами Матвійчука, відновити пасажирські міські перевезення вимагали і перевізники, і місцеві мешканці, яким потрібно добиратися на роботу і на дачі.

“Громадський транспорт зараз працює. Автобуси виїжджають на свої рейси. Перевізники дотримуються усіх карантинних заходів. У цьому питанні була тверда позиція і міського голови. Ми звертались, щоб транспорт все-таки запрацював, бо до нас приходили перевізники, та й наші мешканці теж зверталися з проханням відновити рух транспорту. Нам необхідно далі жити і працювати”, – зазначив посадовець.

До слова, у громадський транспорт Володимира-Волинського можна заходити тільки у масці. Дозволене перевезення лише сидячих пасажирів.

Також Ярослав Матвійчук повідомив, що відновити свою роботу після тривалої перерви на карантин готові і місцеві дитячі садочки, яких у місті – 5.

З резервного фонду міського бюджету нещодавно виділили 250 тисяч гривень на придбання антисептиків, дезінфікуючих та інших засобів, необхідних для дотримання карантинних заходів в дошкільних закладах міста.

“Наші дошкільні заклади готові до того, щоб прийняти діток. І ми надіємося, що як тільки будуть карантинні пом’якшення, то дитсадочки відразу запрацюють. Звичайно, з дотриманням усіх обмежувальних, санітарно-епідемічних заходів”, – зауважив Матвійчук.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*