Директора Шацького лісгоспу побив екс-очільник міліції, ще двоє осіб здійснювали на нього тиск

22.12.2016 / Новини

Колишні посадові особи здійснювали тиск на директора Шацького лісгоспу щодо підписання певних договорів та нанесли йому тілесні ушкодження, які спричинили струс мозку.

Вчора, 21-го грудня, двоє колишніх очільників Шацького райвідділу міліції (тепер поліції) та екс-директор пансіонату “Шацькі озера” й закритого акціонероного товариства “Волиньтурист” вимагали у директора Шацького учбово-досвідного лісгоспу Андрія Самолюка підписати договір, який, на думку останнього, суперечить чинному законодавству.

Після відмови поставити свій підпис у згаданому документі, один з колишніх правоохоронців наніс два потужні удари в обличчя Самолюкові, який при падінні ще й вдарився головою. У результаті очільник лісгоспу зі струсом мозку перебуває у Луцьку в лікарні.

Про це розповіли журналістам представники громади Шацька, які обурені таким свавіллям та безкарністю. Сам Андрій Самолюк поки не в стані щось коментувати.

Як зазначило джерело інформації, одразу були зняті побої та подано заяву у Любомльську міжрайонну прокуратуру, її зареєстрували. Та вже нині з обласного управління поліції почалися дзвінки з претензіями до постраждалої сторони про те, чому вони не написали заяву безпосередньо у відділ поліції,  а відразу понесли її в прокуратуру.

“Ми не довіряємо працівникам поліції цю справу, бо зловмисники були їхніми товаришами. Більше того, рік тому той же чоловік, що вдарив Самолюка, зчинив бійку в одному з місцевих ресторанів та наніс тілесні ушкодження прикордонникам. Тоді справу зам’яли. Цього разу ми не дозволимо замовчати про це. В цій країні таки діятимуть закони”, – наголосив житель Шацька.

2 Коментарів Директора Шацького лісгоспу побив екс-очільник міліції, ще двоє осіб здійснювали на нього тиск

  1. Чому не називаєте прізвища безпосередніх хуліганів,а це:1)Оксентюк Анатолій Дорофійович,колишній начальник Шацького Райвідділу міліції УМВС України у Волинській області,який безпосередньо наніс тілесні ушкодженняСамолюку А.2)Заяць Федір Федорович,директор Волиньоблтурист(м.Луцьк),житель смт.Шацьк,3)Цвид Віктор Адамович,колишній очільник Шацького та Турійського Райвідділів міліції УМВС України у Волинській обл.Це настоящі герої нашого часу… .Керівництво ВОУЛМГ повинно критично відреагувати на цю подію і винних повинні притягнути до відповідальності згідно з чинним законодавством,тим більше що цей випадок виник не випадково і при свідках… .

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*