Директор соціологічної служби розповів про можливий президентсько-прем’єрський тандем

07.07.2019 / Новини

 Під час прес-конференції у Києві Віктор Небоженко – директор соціологічної служби «Український барометр»висловив думку, що  дуже важливо аби новий уряд очолила людина, у якої були би вже стандарти відношень всередині Кабміну, розуміння розподілу сфер праці між різними міністрами, а також методи вирішення протирічь між ними, тощо.

Про це йдеться на сайті Вечірні вісті.

Як зауважив політолог і соціолог, поки серед тих, хто може “зайти” у парламент – він бачить дуже мало кандидатів у прем’єри.  Він вважає, що, можливо, Тимошенко  була би досить достойним тандемом для Зеленського через свою «вкоріненість». Адже, що вона б не робила в економіці чи політиці – завжди залишається в Україні.

«Ви її ніколи не випрете з України. І ось це заставляло її «грати в довгу». Ось ця її впевненість, що вона може досягнути саме тут, – може це передавалося і її оточенню.

Її настанова, що лише Україна, а не так, що, мовляв, не вийшло і я виїжджаю, і насолоджуюся життям – от цього у неї точно нема і не буде… Це реально, вона довгі роки привчала себе і свій апарат, і своє оточення до того, що ми працюємо на Україну і лише в Україні», – підсумував директор соціологічної служби «Український барометр».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*