«Директорка нововолинської школи змушувала вчителів розносити газети на підтримку Сапожнікова», – ексочільник управління освіти

15.09.2020 / Відео, Новини

Напередодні місцевих виборів у Нововолинську діючі чиновники застосовують адміністративний тиск. Зокрема, відомо, що директорка 4-ої школи змушує вчителів розносити газети на підтримку міського голови Віктора Сапожнікова.

Про це в ефірі «Нововолинського інформаційного порталу» розповів колишній начальник управління освіти Олександр Моренко.

За його словами, ця директорка «прославилась» ще й тим, що незаконно отримала звання заслуженого вчителя України.

«Правоохоронні органи встановили, що дійсно представлення до нагородження було підроблене, зборів колективу не було. Виконком подання не давав. В результаті справу закрили за давністю… Щомісяця за незаконне звання Заслуженого вчителя вона отримує до 2 тисяч гривень і всі мовчать. Треба щоб хтось, невідомо хто, підняв це питання перед Президентом і він має відмінити присвоєне звання. А хто? Міська влада такого подання до президента не напише. З однієї причини, що директор 4-ої школи на попередніх виборах була довіреною особою міського голови і сьогодні, на скільки я знаю, вона змушує розносити газету на підтримку міського голови по квартирах», – зауважив Олександр Моренко.

1 Коментар «Директорка нововолинської школи змушувала вчителів розносити газети на підтримку Сапожнікова», – ексочільник управління освіти

  1. Шкода, що такі керівники працювали в освіті міста Нововолинська. Після 22 років роботи на керівній посаді висловлювати такі думки принизливо і не по-чоловічому. Згадайте, як ви закривали садочки, школи, принижували своїх підлеглих, не вникали у проблеми, які виникали у підпорядкованих вам освітянських закладах.
    Не обов’язково проводити уроки, щоб бути хорошим керівником та організатором.
    Соромно було слухати ваше інтерв’ю!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*