Директор липецької кондитерської фабрики Roshen розповів подробиці її закриття

20.01.2017 / Новини

Директор липецької кондитерської фабрики Roshen підтвердив її закриття і заявив про тиск з боку російських органів влади.

Олег Казаков зараз перебуває в Києві і поспілкувався зі столичним виданням gorod48.

Скажу тільки одне слово: дістали! – прокоментував він.

За його словами, фабрика закриється у квітні, коли виробить закуплену сировину. Казаков каже, що причину слід шукати у політиці.

“Невдачі Липецької кондитерської фабрики слід шукати не в економіці, а чи то в політиці, чи то в кар’єризмі співробітників Федеральної податкової служби, що експлуатують ситуацію”, – вважає директор фабрики.

“Ми відчуваємо постійний пресинг із боку правоохоронних і податкових органів: нас намагаються притягти до відповідальності за порушення податкового законодавства якихось субпідрядників наших контрагентів. Хоча раніше (до 2014 року) законність будівництва була підтверджена в рамках камеральних податкових перевірок. Через те, що в рамках млявої кримінальної справи Басманний районний суд Москви раз на три місяці просмикує за клопотанням Слідчого комітету арешт нерухомого майна фабрики і земельних ділянок, на яких стоять корпус і складські приміщення, український траст ICU і американська інвестиційна компанія Rothschild не можуть знайти покупців на липецький актив Петра Порошенка“, – зазначив Казаков у коментарі виданню ще восени 2016 року.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*