Дворічній дівчинці з Любомльщини збирають кошти на операцію

03.03.2020 / Новини

Наталія Маїло, уродженка села Бережці Любомльського району, просить усіх небайдужих допомогти зібрати кошти на лікування її єдиної маленької донечки.

У маленької Іваночки, якій всього 2 роки і 5 місяців,– вроджений вивих правого стегна. Від перших місяців життя  дитина проходила обстеження, була на витяжці ноги. Через інші захворювання довелося відкласти лікування. Київські лікарі після чергового обстеження констатували: аби дівчинка могла нормально функціонувати та нічим не відрізнятися від однолітків, необхідне оперативне хірургічне втручання.

Для мами дитини знайти такі кошти у  короткі терміни — непосильно. Наразі вона виховує доньку самостійно. Аби зібрати необхідну суму коштів (від 50 до 100 тисяч гривень), жінка нещодавно поїхала на заробітки за кордон, дитину доглядає бабуся.

Охочі допомогти прискорити збір фінансів для лікування малечі можуть надіслати кошти на картку мами дівчинки — 5168757381626920  (Маїло Наталія Віталіївна).

“Дякуємо за кожну гривню, яку вже надіслали для Іваночки. Завдяки вам, небайдужі люди, дитина має шанс впевнено стати на ноги. Хто може — поможіть фінансово чи хоча б молитвою. Будемо вдячні і за консультації та поради від людей, які мали подібну проблему”, — зазначає жінка.

1 Коментар Дворічній дівчинці з Любомльщини збирають кошти на операцію

  1. А хто контролює збір коштів,вони йдуть не за потребами дівчинки,хай мама покаже чеки з лікування!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*