Двом малозабезпеченим сім’ям Любомльщини відмовили у наданні субсидій

08.02.2018 / Новини

У середу, 7-го лютого, в управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації відбулося засідання комісії з питань призначення державної соціальної допомоги, житлових субсидій та пільг малозабезпеченим сім’ям.

Про це інформує сайт Любомльської РДА.

Комісією під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Герасимчука, було розглянуто 9 заяв щодо отримання малозабезпеченими сім’ями державної соціальної допомоги, внутрішньо-переміщеним особам, надання субсидії на відшкодування житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива, з 9 справ, 7 – задоволено, 2 – відмовлено.

Під час розгляду звернень громадян надано вичерпну інформацію щодо доцільності надання допомоги, субсидій та пільг кожному із заявників.

Питання щодо надання допомоги розглянули члени комісії колегіально на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов сімей, враховуючи конкретні обставини, що склалися в сім’ях заявників. Розглянувши всі справи, члени комісії прийняли рішення по кожному зверненню у відповідності з чинним законодавством.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*