«Двір під ключ»: Ігор Гузь із командою переймають у Луцьку успішний досвід з комплексного благоустрою

11.09.2020 / Новини

За ініціативи народного депутат Ігоря Гузя 11 вересня вранці до Луцька завітала делегація з округу, яка приїхала до обласного центру переймати успішний досвід у сфері благоустрою.

Делегацію зустрів радник міського голови та потенційний кандидат у мери Луцька від партії «За майбутнє» Ігор Поліщук.

Зокрема, учасники зустрічі оглянули, як відбувається ремонт прибудинкових територій зі збільшенням паркомісць.

«Місто Луцьк дбає про те, щоб максимально збільшити паркомісця для мешканців у великих дворах і великих будинках. Разом з тим влада міста Луцька у дворах кварталів ставить спортивні майданчики з поліуретановим покриттям для гри у баскетбол, футбол і так далі. Не треба боятися молодих людей, бо це потенціал для розвитку. Це – можливість ефективно та оперативно реагувати на виклики, які є. Тому ми їдемо і переймаємо досвід інших людей, вчимося і дивимось, аби мати успішний результат», – розповів у відео народний депутат Ігор Гузь.

Також делегація відвідала об’єкти, на яких встановлено індивідуальні теплові пункти, та оглянула спортивну інфраструктуру міста.

В свою чергу Ігор Поліщук розповів, що у Луцьку майже 70% від усіх звернень громадян стосуються питань благоустрою прибудинкових територій.

«Тому безумовно цей напрямок для нас є важливим, але дуже важливо – підходити до вирішення цього питання комплексно. Потрібно проводити ремонт прибудинкових територій так, щоб через 30 років цей ремонт був актуальним: розширяти паркомісця, проводити LED-освітлення на оцинкованих електроопорах, які не згниють через 5 років і не розваляться, робити спортивне і дитяче обладнання, лавочки та інші об’єкти благоустрою. Тобто треба робити двір «під ключ», – розповів Ігор Поліщук.

Також він повідомив, що загалом за програмою співпраці Європейського банку реконструкції та розвитку, Луцької міської ради і КП «Луцьктепло» – в місті планують встановити 254 індивідуальні теплові пункти. 70 із них уже встановили.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*