Два в одному: у Гущі відзначили День села й Івана Купала (ФОТОрепортаж)

08.07.2019 / Новини, Статті

Святкування, що відбулося у неділю, 7 липня, цьогоріч було особливим, адже у часі збіглося одразу два свята: День села і традиційні купальські забави.

Громаду, що зібралася неподалік місцевого озера привітали: Рівненський сільський голова Володимир Крижук, в.о. сільського старости Олексій Нестерук, керівник ТОВ «Вест Фенікс», яке базується на території ОТГ, Анатолій Прилуцький.

До святкування долучилися й представники команди народного депутата Ігоря Гузя: його помічники Андрій Бокоч та Ігор Торба, які привітали громаду і передали від мені депутата подяку депутату Рівненської ОТГ Володимиру Міщуку.

До того ж , групу місцевих жителів у різних номінаціях було відзначено нагородами і подарунками від сільської влади. Цікаве обрядове купальське дійство показали місцеві школярі, а художні колективи і солісти які представляли усі старостинства громади, підготували чудову концертну програму.

Також цього дня відбулися різноманітні конкурси та спортивні змагання: з риболовлі,  біг з перешкодами на 5-кілометрову дистанцію, турніри з пляжного волейболу та футболу.

Показовий виступ із підіймання гирі продемонстрував гість свята – Андрій Валюх з с. Бірки. Він підняв 24-кілограмову гирю 160 разів.

Окрім того, діти мали нагоду розважитися на різноманітних атракціонах, а дорослі — скуштувати різноманітних смаколиків.

Родзинкою святкової програми став виступ вокального гурту «Нота нео» з Луцька.

Завершилося свято дискотекою та запалюванням традиційного купальського вогнища.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*