Два європейських лоукостери запустили нові рейси в Україну

05.07.2018 / Новини

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air і найбільша польська авіакомпанія LOT на початку липня відкрили три нових міжнародних маршрути з Києва та Запоріжжя.

Як пише “Слово і Діло”, про це повідомляє галузевий портал avianews.

Так, Wizz Air з 1 липня почав здійснювати рейси з аеропорту “Київ” до берлінського аеропорту “Шенефельд”, а також основного аеропорту Франкфурта. Перші два тижні польоти виконуватимуться чотири рази на тиждень, а із середини липня перейдуть на щоденний режим.

Wizz Air – одна з найбільших лоукост-авіакомпаній Європи. Wizz Air здійснює перельоти налічує 96 літаків Airbus A320 і Airbus A321. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі й включені до індексу FTSE 250 і FTSE All-Share Indices.

LOT 2 липня відкрив рейси між Запоріжжям та Варшавою. Польоти до аеропорту польської столиці імені Шопена виконуватимуться щодня, крім четверга, на регіональних літаках Embraer 170/175.

За даними компанії “Запоріжхендлінг”, першим рейсом до Польщі вилетіли 46 пасажирів.

Як повідомили в LOT, новий маршрут Запоріжжя-Варшава стикується з іншими напрямками авіакомпанії в аеропорту Шопена до Європи та Північної Америки – до Брюсселя, Амстердама, Парижа, Женеви, Мілана, Будапешта, Праги, Таллінна, Вільнюса, Каунаса, Кошице, Чикаго, Нью-Йорка, Лос-Анджелеса та Торонто.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*