ДТП, насильство в сім’ї, крадіжки: поліція прозвітувала про оперативну ситуацію на Любомльщині за минулий тиждень

11.02.2020 / Новини

В період з 3 по 10 лютого 2020 року до Любомльського відділу поліції надійшло 92 звернення громадян. З них 42 розглянуто у відповідності ЗУ «Про звернення громадян» та по 14 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомили у Любомльському відділі поліції, з числа зареєстрованих кримінальних правопорушень —  4 крадіжки, 3 шахрайства, 1 факт спричинення тілесних ушкоджень, 1 факт незаконної порубки лісу та ін.

Ситуація на автошляхах.

За вказаний період часу на автошляхах Любомльського району зафіксовано 3 випадки дорожньо-транспортних пригод в яких лише транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень, а шкоди життю та здоров’ю учасникам дорожнього руху завдано не було.


Протягом тижня працівниками груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху було виявлено 194 порушення ПДР.


Також, поліцейськими зафіксовано 3 випадки вчинення насильства в сім’ї, у 8 випадках виявлено осіб, які перебували у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 5 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях.


“Шановні громадяни та мешканці району, закликаємо Вас до співпраці! Якщо Ви стали свідком того, як нетверезі громадяни сідають за кермо транспортного засобу- повідомте поліцію! Якщо у населених пунктах району де проживаєте, Ви помітили незнайомих осіб які ведуть себе підозріло зателефонуйте не лінію «102», або за телефоном 2-45-52. Ми обіцяємо належне та якісне реагування на кожне Ваше повідомлення!, – зазначають у поліції.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*