Другий термін Порошенка нічого хорошого Україні не принесе, – Ігор Гузь

22.05.2018 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь поставив свій підпис під поданням про ініціювання питання про усунення Президента України Петра Порошенка з поста в порядку імпічменту.

Про це народний обранець написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Ігор Гузь переконаний, що другий термін президентства Порошенка нічого хорошого Україні не принесе..

“Вже досить таки давно не приховую, що буду робити все можливе, аби Петро Олексійович не переобрався на посаду Президента. Я не схильний сприймати те, що відбувалося в країні за останні чотири роки, як суцільну “зраду”, але глибоко переконаний, що другий термін діючого президента нічого хорошого Україні не принесе.  Більше того, спілкуючись із виборцями, а також тими, хтоухвалює рішення у цій країні, я бачу, що і шанси переобратися у Порошенка – відсутні. Жодна з тем, на яких він хоче набрати електоральні бали, не дасть відповідного результату. Ні євроінтеграційний поступ, ні питання, які пов’язані з ситуацією на сході країни, ні релігійна тематика. Це все, у випадку дотикання до персони Порошенка, не спрацює. Хоча, я мушу визнати, що, на відміну від Ющенка, діючий гарант буде усіма силами чіплятися за владу, зокрема, використовуючи силовий апарат примусу”, – йдеться у дописі.

Хто може стати наступним главою держави, Ігор Гузь поки не готовий відповісти.

“Всі ознайомленні з рейтингами і бачать тенденції. Серед системних політиків стабільну першість тримає Тимошенко. Хоча існує величезний запит на нові обличчя. І тут – багато знаків запитань. Думаю, ближче до осені все стане більш-менш зрозумілим. І тоді кожен визначиться, в тому числі і я”, – пише народний обранець.

“Знаю, що “оперативна команда” Банкової відслідковує всі такі політичні реверанси, тому готовий до відкриття кримінальних проваджень, обшуків чи замовних сюжетів на центральних ЗМІ. Після Януковича таких боятися – це себе не поважати! Все буде добре! Прорвемося)”, – переконаний парламентар.

4 Коментарів Другий термін Порошенка нічого хорошого Україні не принесе, – Ігор Гузь

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*