Долар буде рости далі, – експерт

10.01.2018 / Новини

Курс долара буде дорожчати максимум до кінця січня, а далі відбудеться ревальвація. Тож національна валюта почне зміцнюватися.

Про це розповів економічний експерт Олександр Охріменко у коментарі “Сегодня“.

За його словами, зростання курсу долара вже не буде таким стрімким, і до кінця січня ціна за один американський “зелений” не досягне позначки навіть у 29 гривень.

Долар ще буде рости. І до кінця тижня, і навіть до кінця місяця. Але в лютому буде ревальвація. Я думаю, ціна долара на міжбанку буде не вище 28,5 грн. В обмінниках, можливо, долар буде продаватися максимум по 28,7 грн,– зазначив Охрименко.

На думку фінансового аналітика Бориса Кушнірука, певне зростання курсу триватиме ще кілька тижнів, після чого гривня стабілізується і почне зміцнюватися.

“Певне зростання курсу триватиме ще приблизно до кінця січня. А потім гривня спочатку стабілізується, а далі почне зміцнюватися, і це буде тривати аж до кінця літа. Я не думаю, що долар зараз виросте на міжбанку вище 28,3-28,4 грн. В роздріб він може бути, звичайно, вище. Але я не очікую якихось суттєвих коливань курсу”, – запевнив аналітик.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*