До влади в Іваничах знову рвуться злочинці часів Януковича, – учасник бойових дій

15.10.2020 / Відео, Новини

Ситуація, яка склалася навколо виборів голови Іваничівської селищної ради, вкрай обурила військового та волонтера з Іванич Петра Нагайовського (Вітра). Адже до керма місцевої влади знову рвуться особи часів правління Януковича.

Про це він розповів у відеозверненні на своїй фейсбук-сторінці.

Іваничівець Нагайовський Петро Павлович —  учасник російсько-української війни, воював у 2015-2016 рр. під Маріуполем і Мар’їнкою, командир штурмової роти 14-ої бригади, був польовим командиром самооборони Іваничівщини в часи Революції Гідності.

“Дуже приємно бачити в списках у депутати та на голову Іваничівської ОТГ молодих хлопців і дівчат. Але що робить в цьому списку Томашевська — екс-голова Іваничівської райдержадміністрації часів Януковича? Януковича, який заплямував кров’ю своє буття президентом”, — дивується військовий.

Томашевська, вважає Петро Павлович, відчула, що подув східний вітер. Що ані Порошенко, ані Зеленський не карає злочинців за розкрадання держмайна, за “відкати”, грабіж народу:

“Вона зрозуміла, що знову можна прийти до влади при чинній владі — й знову брати “відкати” по 30-60 %, збагачуватися на чужому”

” Чи за ці 7 років хтось бачив Томашевську в церкві, щоб вона молилася за дітей України? Чи вона приходила до цього пам’ятника Небесній сотні, чи оплакувала вона загиблих дітей? Чи співчувала матерям загиблих синів і дочок України? Чи святкує вона День прапора України, або День Незалежності України? Ні! Бо це не її стихія. Її стихія інша — красти!”, – обурюється учасник бойових дій.

Військовослужбовець переконаний, що люди, які представляли режим Януковича на місцях, не мають права навіть претендувати на керівні посади в громадах. Тож звернувся до земляків підтримати молодих людей, які показали себе в роботі, показали майстерність, вміння працювати.

“Віддайте за них голоси, аби наші Іваничі процвітали й жили в достатку”, – закликав він.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*