До наймолодших любомльських читачів завітав Святий Миколай (ФОТО)

19.12.2018 / Новини

Цієї зимової пори з особливим нетерпінням чекає дітвора, адже саме у передноворічні дні немовби оживає казка і стаються дива, які у малечі асоціюються із солодощами та подарунками.

Саме таке свято під назвою “Святий Миколай, до нас в гості завітай” за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя та при підтримці Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” організували у Любомльській бібліотеці для наймолодших і найактивніших читачів. Малечі розповіли про Святого угодника, традиції його вшанування в Україні.

Й ось сталося диво: прочинилися двері і на порозі постав Святий Миколай. Дітки охоче і щиро розповідали йому вірші, а нагородою за їхні старання були подарунки і солодощі.

Зі святом малюків та їхніх батьків привітала також представниця Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” Людмила Сільчук та Інна Дідух, керівник громадської приймальні народного депутата Ігоря Гузя.

“Завжди приємно вітати з такими святами, особливо маленьких діток, бачити посмішки на їхніх обличчях, — каже Інна Дідух — Тож від імені народного депутата Ігоря Гузя я щиро зичу дітворі та їхнім батькам міцного здоров’я, щастя та якомога більше приводів для радості”.

Своєю чергою, завідувачка бібліотекою Світлана Овдієвич, дякуючи меценатам за допомогу в проведенні свята, зазначила, що Фонд “Тільки разом” та команда Ігоря Гузя завжди підтримують подібні починання книгозбірні й висловила надію на плідну співпрацю у майбутньому.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*