Для учнів Любомльського ліцею влаштували профорієнтаційний квест (ФОТО)

12.12.2017 / Новини

Для учнів Любомльського професійного ліцею, які здобувають професію «кухар», фахівцями Любомльського РЦЗ була організована професіографічна екскурсія в кафе-бар «На хвилях Світязя».

Цей захід відбувся в рамках профорієнтаційного квесту “Зроби себе сам або Твій шлях до успіху”, – інформують у районному центрі зайнятості.

Заклад на ринку праці району відомий близько 20-ти років. Свою роботу розпочинали з невеликого бару, пізніше розбудували-осучаснили заклад. З кожним роком відвідувачів ставало все більше, адже працює тут штат кваліфікованих та залюблених у свою справу професіоналів. Для працівників створені хороші умови праці, виплачується достойна заробітна плата, є соціальні гарантії.

Не секрет, що левова частка популярності закладів громадського харчування твориться руками кухарів. Шеф-кухар кафе-бару «На хвилях Світязя» Олександр Шум докладає максимум зусиль, щоб страви були смачні та оригінальні, а відвідувачі захотіли ще раз сюди прийти. До слова, Олександр Анатолійович менше року працює тут шеф-кухарем, та має чималий досвід роботи на кухні престижного ресторану. Він із задоволенням поділився з учнями кухарськими «секретами».

Майбутні кухарі цікавилися новинками меню кафе, особливо, оригінальними стравами «від шефа».

Учні дізнались багато нового про роботу кухаря та дійшли висновку, що професіоналом своєї справи станеш тоді, коли матимеш ґрунтовні теоретичні знання та набудеш практичних навиків. А ще ця професія творча та цікава .

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*