Для школярів Шацька пролунав перший дзвоник (фото)

02.09.2016 / Новини

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Шацька відбувся День знань.

Святкування Першого дзвоника розпочалося з традиційного звучання Гімну України. Вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув в південно – східних областях України.

Про це інформує прес-служба Шацької райдержадміністрації у Facebook.

Урочисту лінійку присвячену Дню знань провів директор Шацької загальноосвітньої школи Валерій Михальчук.

З божим благословенням до присутніх звернувся отець Микола Вихор, протоієрей Свято-Різдво-Богородичного храму селища Шацьк, який привітав школярів з початком навчального року і в знак доброго здоров’я та успіху окропив священною водою всіх присутніх.

З теплими вітальними словами виступили перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук, директор Шацького лісового коледжу імені Василя Сулька Ігор Жмурко. Вони побажали сили, наснаги, мудрості та терпіння, взаєморозуміння та підтримки вчителів і батьків, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань, справжніх відкриттів та незабутніх миттєвостей шкільного життя.

Також вітальні слова промовили першокласники і одинадцятикласники, які закликали першокласників пишатися тим, що вони є українцями та вручили першачкам подаруночки – книжки і разом відпустили з жовто-синіми кульками лист з бажаннями в небо.

По закінченню заходу на урочистій лінійці пролунав шкільний дзвінок і діти вирушили в дорогу знань на свій перший урок.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*