Для ремонту дороги “Устилуг – Володимир-Волинський” треба залучити міжнародні кошти

08.04.2018 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь у зверненні до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана наголошує на доцільності залучення коштів польського кредиту для капітального ремонту 13 кілометрів відрізку від міжнародного пункту пропуску “Устилуг” до Володимира-Волинського у рамках будівництва автошляху Н-22 “Устилуг-Луцьк-Рівне”.

Про це інформує прес-служба народного обранця.

Йдеться про порушення термінів початку реалізації міжурядової угоди між українським урядом та урядом Республіки Польща щодо надання Польщею кредиту в розмірі 100 мільйонів євро для покращення прикордонних доріг і митного сполучення.

Зокрема, у Волинській області за ці кошти планували капітально відремонтувати 13 км дорожнього полотна від пункту пропуску “Устилуг” до Володимира-Волинського на автошляху Н-22 “Устилуг-Луцьк-Рівне”.

“Втілення проекту мало б розпочатися ще навесні 2017-го, однак, на сьогодні капремонт цього шляху, так і не розпочався”, – коментує Ігор Гузь.

Тому він просить уряд надати інформацію щодо термінів проведення тендерів та плану освоєння ресурсів, а прем’єр-міністра – особисто контролювати впровадження цього проекту.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*