Для першокласників надрукують 4 мільйони підручників

19.05.2018 / Новини

Цього року для першокласників держава надрукує більше 4 мільйонів підручників. Загальна вартість виготовлення підручників становитиме майже 200 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Освіта.ua.

У Міністерстві освіти наголошують, що всі підручники, що друкуватимуться для першого класу, написані на базі нового Державного стандарту і враховують компетентнісний підхід.

Цьогоріч на конкурс з відбору україномовних букварів було подано 19 проектів, з яких 18 пройшли експертну оцінку і запропоновані на вибір школам. Два з них – це букварі, матеріали з яких проходили упродовж року апробацію в 100 пілотних школах всієї України.

Окрім підручників “Українська мова. Буквар”, для 1-го класу друкуватимуться також підручники з математики, іноземних мов, інтегрованих курсів “Я досліджую світ” та “Мистецтво”, підручники “Українська мова” для шкіл з навчанням мовами національних громад, а також букварі мовами національних громад.

У серпні має розпочатись розвезення підручників для 1-го класу по областях. Також в серпні повні електронні версії цих підручників будуть розміщені у вільному доступі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*