Для доньки волинського Героя з Любомля волонтери організували свято (фото)

19.01.2017 / Новини

Волонтери організували свято на день народження для 7-річної Даринки Федчишин із Любомля, тато якої загинув в АТО.

Про це у Facebook написав волонтер проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

Про це інформує видання  “ВолиньPost”.

Даринка Федчишин 13-го січня відсвяткувала свій 7-й День народження. Її тато, доброволець «Правого сектора» Анатолій Федчишин (друг Білий) загинув у серпні 2014 року під час розвідки під Іловайськом. Вдома залишилися дружина Галина та двоє доньок.

Даринка – дуже різносторонньо розвинута дівчинка. Цьогоріч вона пішла у 1-й клас однієї з любомльських шкіл. Любить навчання, а також малювання. Навіть відвідує такий гурток. Крім того, нещодавно дівчинка почала навчатися грі на бандурі та зробила серйозні кроки в опануванні нотної грамоти. Ще вона б хотіла записатися на бальні танці.

Даринка полюбляє читати. Особливо їй сподобалася книга Ірини Цілик «Таке цікаве життя», яку вона нещодавно прочитала. Дівчинка зізнається, що вона дуже мріє побачитися з письменницею, познайомитися з нею ближче, поспілкуватися.

Вчора волонтери влаштували свято для Даринки.

«За великим браком часу звіт та подяки опишемо трішки згодом, бо лишень щойно повернулись з чудової дводенної поїздки, сповненої маси позитивних емоцій, теплоти і щирості від численних заходів та прекрасних людей, що подарували нам свято у різдвяному Львові. Варто зазначити, що у дружній компанії МдС та Небесного Легіону Волині нас було аж понад 50 осіб – і всі без виключення сьогодні дуже тепло привітали це дитя з її днем народженням!» – йдеться у повідомленні Теліпського.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*