Для дітей волинських захисників організували цікаве дозвілля у Замлинні (ВІДЕО)

20.05.2017 / Новини

Волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) вже вдруге разом зі своїми партнерами, діаспорою та меценатами організовує літній дитячий табір.

Про це йдеться на сторінці організації у Facebook.

Упродовж 3-х червневих тижнів планують оздоровити та організувати незабутній відпочинок для 100 діток, які  мають дотичність до війни і подій на Сході країни.

Дітям організують цікаве дозвілля за напрямками: мистецький, психологічний, мовно-інтеграційний, пізнавально-розважальний, інтелектуально-освітній, патріотично-виховний, і звісно ж спортивно-оздоровчий.

Протягом програми дітей чекатиме незабутня та насичена програма. В її рамках – знайомство, презентації, екскурсії, цікаві майстер-класи та розвиваючі ігри; обмін інформацією різні культури та традиції світу; перегляди фільмів, арт-майстерня, спілкування з цікавими людьми, спортивні змагання, поїздка на Шацькі озера та ще багато інших сюрпризів.

Заїздів буде декілька, на різні вікові групи. Перший заїзд відбудеться 05–11 червня для 40 дітей віком від 9 до 12 років!

Група формуватиметься з діток згідно нижчезазначеній пріоритетності:

1) Діти Небесного Легіону/Небесної Сотні і зниклих безвісти.

2) Діти важкопоранених військовослужбовців.

3) Діти бійців АТО з глухих сіл, інших областей.

4) Діти бійців АТО і ветеранів війни.

5) Діти волонтерів та переселенців (Луганська, Донецька обл.).

У таборі діють заходи безпеки: огороджена територія, цілодобове чергування, доступ на територію табору стороннім особам заборонено, діє розпорядок дня , за межі табору діти можуть вийти лише у супроводі персоналу. Медпрацівник чергує щодня.

Організатори – волонтерський рух «Меценати для солдата» (МдС) та Інтеграційний центр «Замлиння» за фінансового сприяння Карітас-Польща та української діаспори.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*