Для волинського ліцею реконструюють ангар під футзальне поле (ФОТО)

09.04.2019 / Новини

Півмільйона гривень з державного бюджету за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя надійде на реконструкцію ангару під спортивну споруду у Володимир-Волинському ліцеї “Центр освіти” Волинської облради.

І як розповів директор закладу Валентин Вірковський, їхня співпраця з парламентарем не розпочалася, а вже має системний характер.

Керівник пояснив, що лише своїми силами достатньо важко забезпечити навчально-тренувальний процес, особливо в ігрових видах спорту: футбол, футзал, бокс, боротьба. Але коли є зацікавлені люди і підтримують, щоб діти вели здоровий спосіб життя, розвивалися не лише інтелектуально, але й фізично, тоді реалізуються важливі проекти,  -інформує прес-служба Ігоря Гузя.

“Ангар, де раніше стояла сільгосптехніка, хочемо переобладнати у споруду з футзальним полем. Тим більше, що наша футзальна команда – чемпіони України у віковій категорії U-14. У нас є результати і хотілося б їх закріпити, а для цього повинна бути достойна база. Розпочинаємо ремонт своїми ресурсами, а це понад півмільйона гривень. А, власне, реконструкція ангару під спортивну споруду, утеплення приміщення, облаштування відповідного покриття, це, надіємося, зробимо з допомогою коштів, які будуть виділені за сприяння народного депутата Ігоря Гузя”, – сказав Вірковський.

Парламентар розповів, що минуло трохи більше двох тижнів і пропозицію директора навчального закладу було почуто.

“Не так давно міністр освіти і науки Лілія Гриневич була на зустрічі з трудовим колективом «Центру освіти». І директор підняв проблематику, що потрібне приміщення з міні футбольним полем та відповідним накриттям. Минуло два тижні і мені вдалося з державного бюджету залучити для цього півмільйона гривень. Тут зможуть не тільки змагання проводити, а й відпочивати неподалік. Адже добре було б зробити озеленення території навколо ангару”, – розповів парламентар.

Про системність роботи команди нардепа із колективом установи свідчить і те, що у 2017 році для потреб спортивного комплексу навчального закладу придбали тренажери, які також закупили за кошти державної казни, що були виділені за сприяння народного депутата.

“Ігор Володимирович сприяє нам не лише фінансово. Хоча для нас і це дуже важливо. Але ще важливіше його підтримка розвитку спорту. Адже не всі вважають на сьогодні, що спорт має бути у стінах навчального закладу. У нас інша позиція і ми її відстоюємо. Важливо, що нас у цьому підтримують. І ми надіємося на подальшу співпрацю з депутатом”, – підсумував директор.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*