Для Центру надання адмінпослуг Зарічанської ОТГ придбали нові меблі

10.11.2020 / Новини

Центр надання адміністративних послуг у селі Заріччя віднедавна отримав нові дивани, стіл, офісні крісла, сейф, кулер, вазони, жалюзі. Про це подбала його керівниця Юлія Крижановська.

Про це йдеться на офіційній фейсбук-сторінці нардепа Ігоря Гузя.

Заручившись підтримкою голови Зарічанської сільради, а нині міського голови Володимира-Волинського Ігоря Пальонки, вона подала проєкт у фонд «Тільки разом». Народний депутат Ігор Гузь у співпраці з Зарічанською громадою та фондом сприяв, щоб придбали усе необхідне.

«Ми писали проєкт для Програми «U-LEAD з Європою», там не пройшли. Головна причина, що наш ЦНАП близько розташований до міського ЦНАПу Володимира-Волинського. Установу самі облаштовували «з нуля».

Раніше це було приміщення колишньої бібліотеки. Зробили ремонт, закупили меблі, зробили дитячий куточок. Але частину речей ще не вистачало. Тоді я запропонувала Ігорю Пальонці, що давайте напишемо на фонд «Тільки разом» і у співпраці з нардепом вдалося це зробити. І це був завершальний етап облаштування Зарічанського ЦНАПу», – розповіла Юлія Крижановська.

До слова, на сьогодні Центр надання адміністративних послуг Зарічанської ОТГ вже надає 104 послуги. 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*