Дівчина із Заболоття, яка днями втонула, збиралася заміж

03.05.2017 / Новини

У селі Заболоття Любомльського району – четвертий похорон від Провідної неділі.

Цього разу селяни прощатимуться з 22-річною дівчиною, яка втонула в місцевому ставку.

Нагадаємо, вночі 2-го травня у сільському ставку втонула 22-річна дівчина. Жителі села кажуть, що дівчина поверталась додому пізньої пори з післявесільної гостини.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, напередодні дівчина була старшою дружкою на весіллі подруги. Наступного дня відбувалася гостина, на яку, вочевидь, і покликали дівчину. Мешканці села в один голос запевняють: дівчина була з благополучної сім’ї, не вживала спиртних напоїв, була справжньою красунею.

Того вечора вона вирішила навпростець піти додому, через сусідські обійстя. Стежка пролягає обабіч ставка. Уже наступного ранку її тіло виявили у ставку, за словами представників поліції – без ознак насильницької смерті.

Джерела повідомляють, що дівчина збиралася заміж: її родина готувалася святкувати заручини. Тепер же весільний коровай, на жаль, ділитимуть на похоронах, а безутішний наречений не знаходить місця після звістки про смерть красуні.

До слова, за останні кілька тижнів це вже четвертий похорон в цьому селі. Лише учора селяни попрощалися з молодим чоловіком, який помер уві сні. А одразу ж після провідної неділі померло ще двоє чоловіків: один з них старшого віку страждав від тривалої хвороби, а інший помер уночі, ймовірно, внаслідок надмірного споживання алкогольних напоїв.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*