Діти з Шацького району відвідали визначні місця міста Лева (ФОТО)

06.06.2019 / Новини

Вже стало доброю традицією до Міжнародного дня захисту дітей організовувати за ініціативи голови Шацької районної ради поїздки для дітей району, які належать до незахищених категорій населення.

Про це інформують на сайті Шацької районної ради.

1 червня 23 дитини вирушили до славного міста Лева. Заплутані вулички міста зацікавили маленьких екскурсантів давньою історією. Як з’являється шоколад, дітвора дізнавалася, завітавши до Львівської майстерні шоколаду. Не менш цікавою стали екскурсії до Королівських палат (Італійський дворик) та до музею зброї «Арсенал», які належать до Львівського історичного музею. Ну і, звичайно, як без огляду міста з Високого Замку.

Комфортабельне та швидке перевезення забезпечив підприємець Сергій Приймук. Цікавий екскурс по місту та знайомство з його історією провів екскурсовод Петро Зуб. З харчуванням допомогли представники ТзОВ «Вельт Капітал», Валентина Курагеу, підприємець, депутат Шацької районної ради та Василь Печук, підприємець, депутат Шацької селищної ради.

Безкоштовне проведення цікавої екскурсії в музеї зброї «Арсенал» та Королівськими палатами у м.Львів забезпечили працівники Львівського історичного музею за сприяння директора Романа Чмелика.

Організувати поїздку вдалося завдяки підтримці служби у справах дітей Шацької РДА, відділу соціальних служб для дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування.

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*