Діти Вишнівської ОТГ можуть написати лист Святому Миколаю

05.12.2019 / Новини

У Вишнівській ОТГ стартував конкурс«Напиши лист Святому Миколаю».

Працівники комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської пропонують маленьким мешканцям нашої громади пригадати і зізнатися, що ж понад усе хочеться знайти під подушкою чи ялинкою і написати листа до найбільшого чудотворця – Святого Миколая, – оголосили на сайті Вишнівської ОТГ.

Взяти участь в конкурсі «Напиши лист Святому Миколаю» можуть діти віком до 14 років з усіх населених пунктів Вишнівської громади.

Роботи можна надсилати до 13 грудня 2019 року на електронну адресу kz.ckmevs@gmail.com з поміткою в темі «Лист Святому Миколаю». Також можна принести лист в свою школу та покласти його у чарівну скриньку.

Роботу варто підписати (ім’я та прізвище) та подати контактний номер телефону. В листі необхідно ОБОВ`ЯЗКОВО зазначити свій вік та адресу!

На конкурс приймаються роботи відповідної тематики в будь-якій техніці виконання та у різних жанрах художньої майстерності (вірші, оповідання, есе та ін.)

Автори найцікавіших та найщиріших листів отримають подарунки до Дня святого Миколая!

“Не зволікайте, швиденько хапайте ручку чи гаджет і пишіть про всі свої хороші справи та вчинки, свої побажання та мрії. Святий Миколай цього року щедрий до діток, які були слухняними та творили добро”, – йдеться в повідомленні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*