Діти ковельських бійців АТО відпочиватимуть на Світязі (фото)

18.06.2016 / Новини

10 дітлахів матимуть два тижні на активний відпочинок.

Голова Молодіжного фонду «Наше майбутнє» Сергій Дружинович звернувся до керівництва будівельної компанії «Інвестор» (місто Луцьк) з проханням вишукати кошти і надати благодійну допомогу для оздоровлення дітей учасників антитерористичної операції та добровольців.

Про це інформує сайт Ковельської міської ради.

Керівництво компанії з розумінням поставилось до прохання громадської організації і придбало десять путівок для проведення двотижневого активного відпочинку у наметовому таборі «Волинська січ», що розташований у селі Пульмо Шацького району.

17 червня, у сесійній залі міської ради представники мецената вручили путівки хлопчикам і дівчаткам. У заході взяли участь міський голова Олег Кіндер та його заступник Ігор Прокопів. Організаційно сприяла у проведенні цієї зустрічі директор центру соціальних служб для дітей, сімї та молоді Тетяна Медвєдєва.

Батьки та керівництво міської влади висловлюють щиру подяку будівельній компанії за доброчинну справу, подаровані дітворі гарний настрій та цікаве дозвілля у чудовому куточку Волині – на березі озера Світязь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*