Дієтологи розповіли про основне правило у схудненні

24.06.2017 / Новини

Задля стрункості жінки готові морити себе голодом, їсти сиру гречку з кефіром або цілими днями пити детокс-коктейлі, але це все не дає жодної гарантії.

Дієтологи наголошують, що стрімка втрата ваги може зіграти з вами злий жарт, адже все зайве може надзвичайно швидко повернутися, – інформує радіо “Максимум”.

Як виявилося, зовсім не потрібно терпіти та обмежувати себе. Запам’ятайте лише “правило тарілки”, яке має стати основою вашого харчування.

Отже, що це таке. Їсти можна що завгодно, але з однієї тарілки (діаметр 22-25 см). Половина цієї посудини – овочі та фрукти, чверть – білок (м’ясо, яйця, бобові, молочні продукти або риба), а остання чверть – складні вуглеводи (каші та злаки).

Дієтологи запевняють, що це просте правило не лише допоможе утримати вагу в нормі, а й зміцнить ваше здоров’я. Вага буде втрачатися повільніше, але впевнено та без ймовірності, що ви наберете знову.

Медики також нагадують про те, що важливо пити багато води та виключити з раціону все спиртне. Також не варто забувати й про спорт.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*