Дієтологи назвали несподівану властивість перлової каші

26.01.2017 / Новини

Вживання перлової каші може принести помітне полегшення при загостренні алергічних реакцій.

Перлова крупа – це очищені і відшліфовані цілісні ячмінні зерна.

Ця каша багата амінокислотами. Наприклад, в ній міститься лізин, який бере участь у виробленні колагену, що уповільнює появу зморшок і зберігає шкіру пружною і гладенькою, а також вітаміни і мікроелементи, приміром, в ній багато калію, кальцію, заліза, пишеmamapedia.

Відвар перловки має лікувальні властивості, наприклад, пом’якшувальною, обволікаючу, спазмолітичну, протизапальну, сечогінну. За допомогою ячменю лікують захворювання молочних залоз, позбавляються від запорів і ожиріння, кашлю та застудних захворювань.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*