Дешеві американські авто заполонили Україну

10.03.2018 / Новини

За результатами лютого лідером продажів нових автомобілів в Україні став “VolkswagenGolf Sportwagen” 2015 року, який возять до нас зі США через заборону там продавати дизельні машини німецької марки.

Про це повідомляє “ZIK”.

Український імпортер німецьких автомобілів “Audi” та “Volkswagen” у лютому привіз велику партію дизельних автомобілів 2015 року, які заборонені до продажу у США та деяких інших країнах. Незважаючи на те, що автомобілі випущені ще 2015 року, українці масово скуповують їх, чекають у багатомісячних чергах.

Причина такого ажіотажу – низька ціна. Наприклад, дизельний “Volkswagen Golf Sportwagen” 2015 року виробництва мексиканського заводу “Volkswagen AG” коштує близько 18 тис. доларів, а “Audi A3”, вироблена в Угорщині – 19,5 тис. євро. Для прикладу – такі ж бензинові моделі автомобілів 2017 року виготовлення коштують у півтори-два рази дорожче.

Завдяки масовим поставкам цих моделей в лютому марка “Volkswagen” зайняла перше місце в рейтингу продажів нових авто в Україні, продавши 830 машин (половина з них саме «Спортвагени»). Порівняно з минулим року цей бренд поліпшив свій результат у 2,2 рази, – передає асоціація «Укравтопром».

Загалом ринок нових автомобілів (якщо вважати такими моделі 2015 року виготовлення) зріс у лютому майже на 21 % порівно з цим же місяцем рік тому. Результат минулого місяця – 5,9 тис. нових легковиків.

На другому місці у рейтингу продажів лютого – “Toyota”, яка посідала роком раніше третю сходинку рейтингу. При цьому лютневі реалізації машин цієї марки в Україні зросли в порівнянні з 2017 роком вдвічі і становили 697 шт.

Третє місце у лідера торішнього лютого “Renault” – 536 реєстрацій і 0,8% зростання.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*