Держслужбовцям у 2019 році можуть “заморозити” зарплати

14.09.2018 / Новини

У проекті державного бюджету України на 2019 рік передбачене “заморожування” заробітної плати держслужбовцям, які працюють у міністерствах і відомства. Про це представник Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко заявила в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

“(У 2019 році — ред.) буде „заморожена“ заробітна платня держслужбовцям — це не лікарі чи медики, це тільки ті, які працюють у міністерствах і відомства. Чиновникам заробітна плата буде заморожена. Буде піднята мінімальна заробітна плата — відповідно буде піднята зарплата нашим медикам і вчителям. Тобто усім, хто працює у бюджетній сфері, але не на державній службі — заробітна плата буде піднята”, — повідомила І.Луценко.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко доручив підвищити грошове забезпечення українським військовим не менш, ніж на 30%.

Як повідомляв УНН, працівникам, які беруть участь у відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, підвищили заробітну плату на 50 відсотків за час перебування в районі проведення операції за наявності підтверджувальних документів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*