Депутати виділили кошти на документацію з реставрації валів у Володимирі

05.04.2018 / Новини

Депутати Волинської облради виділили 205 тисяч гривень на виготовлення проектно – кошторисної документації для проведення робіт “Реставрація, пристосування та музеєфікація пам’ятки археології “Городище – Вали ІХ-ХІІІ ст” (в комплексі земляних валів замку ХІІІ-XVI ст.).

“Ще раз хочу подякувати депутатам Волиньради, які сьогодні підтримали виділення 205 тисяч гривень на виготовлення проектно – кошторисної документації для проведення робіт “Реставрація, пристосування та музеєфікація пам’ятки археології “Городище – Вали ІХ-ХІІІ ст” (в комплексі земляних валів замку ХІІІ-XVI ст.)”, – написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат Ігор Гузь.

“Саме про це йшлося під час моєї робочої зустрічі з директором заповідника Володимиром Пикалюком 28 вересня минулого року. Наступний етап – виділення 150 тисяч гривень з бюджету Володимир-Волинської міської ради для завершення виготовлення проектно-кошторисної документації, а вже після цього – проведення археологічних робіт. Перемовини з керівництвом міста проведені і сподіваюся місцеві депутати на найближчій сесії підтримають дану ініціативу.Роботу з реставрації пам’ятки від нашої команди курує мій помічник-консультант Сергій Годлевський.Буду інформувати про подальші етапи реалізації цього проекту, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, давнє городище на Волині хочуть перетворити на туристичну окрасу. Територія городища – це прекрасне місце для проведення численних фестивалів, інших заходів. Треба прокласти доріжки, освітлення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*