Депутати Волинської обласної ради затвердили проект бюджету на 2018 рік

08.02.2018 / Новини

Бюджет Волинської області депутати затвердили під час засідання позачергової 18-ї сесії облради 8 лютого.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Доходи обласного бюджету на 2018 рік визначили в розмірі 8,382 мільярда гривень, із яких 6,75 мільярда гривень – це доходи загального фонду обласного бюджету та 1,632 мільярда гривень – доходи спеціального фонду обласного бюджету.

Видатки обласного бюджету за головними розпорядниками коштів обласного бюджету та бюджетними програмами погодили в сумі 8,378 мільярда гривень.

Профіцит загального фонду обласного бюджету затвердили в розмірі 63,664 мільйона гривень, а дефіцит спеціального фонду обласного бюджету – в сумі 63,664 мільйона гривень.

До переліку захищених статей видатків загального фонду обласного бюджету, своєю чергою, врахували оплату праці, медикаменти та перев’язувальні матеріали, продукти харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, соціальне забезпечення, поточні трансфери місцевим бюджетам, підготовку кадрів вищими навчальними закладами І–ІІ рівнів акредитації та оплату послуг з охорони комунальних закладів культури. Передбачено, що першочергово розпорядники коштів обласного бюджету скеровуватимуть кошти саме на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ, а також на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ і послуги зв’язку, які споживають бюджетні установи.

Окрім того, близько 70,723 мільйона гривень з обласного бюджету скерують на реалізацію регіональних програм.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*