Депутати Шацької селищної ради гововрили про благоустрій територій

24.03.2017 / Новини

Депутат Олександр Пиленко на сесії Шацької селищної ради, яка відбулася 17 березня під головуванням Сергія Віннічука, звернувся з проханням впорядкувати вивіз сміття в селі Положево.

Адже навколо населеного пункту починають створюватися стихійні сміттєзвалища, особливо в районі колишнього льонозаводу, – пише “Район.Шацьк“.

На це голова селищної ради попросив місцевих депутатів допомогти проконтролювати, аби люди вивозили непотріб у спеціально відведене місце.

Віра Ковальчук озвучила прохання людей, аби перед Великодніми святами місцевий перевізник заїжджав на нове кладовище. Чи погодиться перевізник на таке – Сергій Віннічук не гарантує, оскільки минулого року вже практикували подібне, і тоді на кладовище за три дні перевізник завіз аж двох людей.

Взяли депутати до уваги звернення Людмили Єрофєєвої впорядкувати територію навпроти приміщення райради та адміністрації, де в аварійному стані знаходяться старі верби над дорогою, та й сама територія в занедбаному стані. Своїми силами в день довкілля державні службовці з таким об’ємом робіт не впораються. А якщо впорядкувати територію, то вона, як відзначила депутат, могла б стати гарною зоною відпочинку. На це Ярослав Карт, головний спеціаліст відділу землекористування, охорони навколишнього середовища та архітектурно-будівельного контролю селищної ради, зазначив, що для благоустрою цієї території в зону відпочинку потрібні чималі кошти.

“Але окультурити цю територію однозначно треба,” – підсумував Сергій Віннічук.

Віта Шепеля

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*