Депутати Шацької райради обговорили свою позицію щодо закону про ринок земель

16.10.2019 / Новини

До Шацької районної ради надійшов лист від Горохівської районної ради щодо підтримки звернення депутатів Горохівської районної ради до Президента України, голови Верховної Ради України щодо майбутнього продажу земель.

Подібне звернення надійшло і від депутата Андрія Лисого, який пропонує звернутися до Президента, Голови Верховної Ради, Прем’єр-міністра України щодо недопущення продажу землі сільськогосподарського призначення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії районної ради з питань сільського господарства, продовольства та земельних ресурсів, яка відбулася на початку жовтня, під головуванням Ніни Хомич та за участю голови районної ради Сергія Карпука, — йдеться на сторінці райради в соцмережах.

Депутати розглянули тексти звернень, та вирішили об’єднати їх, допрацювавши.

Сергій Сидорук висловив думку про те, що ринок землі необхідний, проте не в такій редакції закону, як є він зараз. Підготувати текст звернення доручено депутатам постійної комісії районної ради з питань сільського господарства, продовольства та земельних ресурсів.

Після доопрацювання звернень, комісія повторно збереться, аби прийняти остаточні рішення щодо винесення питань на розгляд депутатів на черговій сесії районної ради, що відбудеться 25 жовтня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*