Депутати райради змінили деякі рішення про бюджет Любомльщини

06.10.2016 / Новини

У Любомльській районній раді під головуванням Миколи Сушика відбулась одинадцята позачергова сесія. Причиною скликання сесії стало питання про внесення змін до рішення районної ради від грудня минулого року “Про районний бюджет на 2016 рік”.

У четвер, 6-го жовтня, відбулась позачергова сесія Любомльської районної ради. Із 34-х депутатів на засіданні присутніх було 26. Загалом у порядку денному розглянули чотири питання. Але депутати активно обговорили зміни до рішення районної ради від 25-го грудня 2015 року “Про районний бюджет на 2016 рік”.

Про зміни до рішення районної ради “Про районний бюджет” доповідала Оксана Самойліч, начальник фінансового відділу Любомльської РДА.

_dsc0033

Насамперед зміни стосувалися збільшення дохідної частини районного бюджету на суму 386 700 гривень. З них – 176 700 гривень відділу культури Любомльської РДА на співфінансування капітального ремонту даху сільського будинку культури у Зачернеччя. Окрім того, 210 000 гривень виділяють Любомльській райраді на капітальний ремонт котельні (188 000 – вартість котла та     22 000 на оплату праці з нарахуваннями кочегарам).

Зазначимо, що суму майже 400 000 тисяч гривень на капітальний ремонт даху Зачернецького будинку культури виділили з субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. У свою чергу, Зачернецька сільська рада витратила 1854 гривні на виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт даху будинку культури.

Цікаво, що зараз йде перевиконання районного бюджету. Голова Любомльської райради Микола Сушик зазначив, що наступної чергової сесії знову розглядатимуть бюджетні питання, аби якомога більше розподілити коштів на вирішення проблем району.

_dsc0041

Депутати райради зміни до бюджету підтримали одноголосно.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*