Депутати Любомля стурбовані знищенням малого та середнього бізнесу в Україні

14.05.2017 / Новини

Про це народні обранці Любомльської міськради заявили у зверненні до парламенту, прийнятому на позачерговій сесії 11-го травня. 

«Вже запроваджено збільшення податкового навантаження у зв’язку зі зростанням мінімальної заробітної плати, — йдеться у зверненні. — Законом України від 6.12. 2016 року № 1774 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» для підприємництва запроваджено драконівські штрафи з питань працевлаштування, розміри яких в десятки та сотні разів вищі, ніж до злочинців за вчинення кримінальних діянь».

Тривожить також ініційоване урядом запровадження інституту так званих «інспекторів праці» з набагато вищими повноваженнями порівняно з працівниками фіскальних та правоохоронних органів.

«Любомльська міська рада засуджує такі дії та бездіяльність уряду і просить вас, шановні народні депутати, негайно втрутитись в ситуацію з малим і середнім бізнесом з метою зупинення політики Кабінету міністрів України щодо підприємництва і нарешті провести комплексу податкову реформу, яка дійсно врівноважить податкове навантаження на підприємців», — зазначається у тексті документа.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*