Депутати Любомльської райради внесли зміни до бюджету

20.04.2018 / Новини

У п’ятницю, 20 квітня відбулася позачергова сесія Любомльської районної ради.

Депутати розглянули питання, пов’язані з передачею комунального майна, реорганізацією у медичній галузі та сфері соціального обслуговування.

Йшлося також про розмір кошторисної заробітної плати, який враховуватиметься при визначенні вартості будівельних робіт на об’єктах, зо фінансуються за рахунок коштів районного бюджету. На нинішній рік цей показники становить 7800 гривень.

Було внесено корективи до районного бюджету, зокрема змінено його дохідну частину з урахуванням субвенцій, що надійшли з бюджетів інших рівнів.

Також депутати розділили понад 1,2 мільйона гривень вільних лишків. Левова частка цієї суми — майже 900 тис. грн. — дісталася освітянській галузі. Ці кошти спрямують переважно на заробітну плату і сплату податків (676 тис. грн.), капремонт димової труби Куснищанської ЗОШ (147 тис. грн.), організацію роботи пришкільних таборів (50 тис. грн.), придбання путівок на оздоровлення дітей-пільговиків на умовах співфінансування (20 тис. грн.).

56 тисяч спрямували на виплату зарплати у галузі культури, а Територіальному центру соціального обслуговування населення на такі ж цілі виділили 200 тисяч.

76700 гривень отримала галузь фізкультури і спорту. 40 тисяч з цієї суми використають для участі в чемпіонаті області з футболу, решту — на заробітну плату.

Під завісу засідання депутати адресували звернення обласній владі з проханням допомогти вирішити проблему із забезпеченням  жителів району скрапленим газом.

Натомість для прийняття звернення до парламенту із закликом  ухвалити Антиолігархічний пакет докорінних перетворень, майже всі законопроекти якого зареєстровані у Верховній Раді, голосів забракло.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*