Депутати Любомльської ОТГ внесли зміни до бюджету

28.03.2018 / Новини

Суть змін, що вносилися у середу, 28-го березня на черговій сесії зводилася до розподілу понад 2,5 мільйона гривень вільних лишків, що перейшли з минулого року.

Спрямували їх здебільшого на господарські потреби громади: 105 тисяч гривень — на реконструкцію міського водозабору № 2; 185 — на реконструкцію першого поверху готелю під ЦАП; 500 тисяч — на реконструкцію проїзду до стадіону “Колос”; 50 — на поточний ремонт клубу села Почапи і стільки ж на розробку проектно-кошторисної документації мереж відведення дощових та поверхневих вод в районі вул. Виноградної та провул Пушкіна у Любомлі; 200 — на ремонт дороги Почапи — Руда; 30 — на генеральний план населених пунктів колишньої Бірківської сільради; 350 — на реконструкцію спортмайданчика для міні-футболу зі штучним покриттям біля міської ЗОШ № 2; 115 — на реконструкцію мереж вуличного освітлення по вул. Ростислава Братуня, Мохнюка, лейтенанта Кібенка у райцентрі.

Додатково на заробітну плату 12 штатним одиницям було спрямовано 631 тисячу гривень, кооперативу “Молодіжний” — 141 тис. на електрифікацію житлового кварталу, 50 тисяч — на поповнення статутного капіталу КП “Любомльське ЖКГ”.

Ще 19 тисяч було спрямовано на початок фінансування робіт по низці різноманітних об’єктів. Зрозуміло, що це мізер, але якщо з’явиться можливість залучити співфінансування з інших джерел, така обставина може стати додатковим козирем.

Було також розподілено вільні залишки спеціального фонду, з яких на грошову оцінку земель спрямували 115,3 тис. грн., ще 38 тисяч піде на придбання сміттєвих контейнерів.

Завершуючи бюджетну тему, варто зазначити, що депутати затвердили звіт про виконання бюджету міськради за минулий рік.

1 Коментар Депутати Любомльської ОТГ внесли зміни до бюджету

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*