Депутати Любомльської міськради провалили голосування за бюджет

11.07.2017 / Новини

Одним із головних питань сесії Любомльської міської ради, що відбулася 11-го липня, було коригування бюджету. Найбільші дискусії викликали пропозиції щодо змін у видатковій частині загального фонду.

Зокрема, планувалося виділити 428,6 тис. грн. — на реконструкцію водозабору, 500 тис. грн. — додаткові кошти на капітальний ремонт третьої черги вул. Української Армії, 356,5 тис. грн. — на капремонт проїзду, який сполучає вулиці 1-го Травня і Володимирську, 450 тис. грн. — на співфінансування реконструкції центральної площі міста (ще 300 тисяч на ці потреби передбачено у державному бюджеті).

Взяти кошти на ці потреби пропонувалося із запланованих раніше видатків, які вдалося зекономити, а також — тимчасово зняти 1,1 млн. грн. з видатків, передбачених на проектно-кошторисну документацію та капітальний ремонт вул. Незалежності.

Власне, цей аспект, а також доцільність реконструкції центральної міської площі саме зараз, коли, на думку депутатів, у місті є більш нагальні потреби, і стали предметом двогодинних дискусій. Втім компромісного рішення знайти не вдалося.

Відтак, було вирішено розглянути це питання на другому пленарному засіданні, яке відбудеться наступного тижня. Тоді ж буде розглянуто й земельні питання.

2 Коментарів Депутати Любомльської міськради провалили голосування за бюджет

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*