Депутати Любомльської ОТГ внесли зміни до бюджету громади

01.05.2020 / Новини

Про це йшлося на чергові сесії самоврядного органу, що відбулася у четвер, 30 квітня.

Зокрема, з бюджету розвитку за рахунок коштів, що надійшли від продажу землі було виділено 148,3 тис. грн. на капітальний ремонт будинку культури у Куснищах.

Окрім того, було розподілено 2,34 млн. грн. коштів від продажу майна. Найбільше з цієї суми — 705 тис. грн. — спрямували на капітальний ремонт вул. Шевченка. 202 тисячі було виділено  на капремонт вже згаданого СБК у Куснищах, 200 тисяч — на придбання апарату штучної вентиляції легень у ТМО, 300 тисяч — на корегування генплану міста, 350 і 200 тисячі — на реконструкцію вуличного освітлення відповідно у Запільському і Підгородненському старостинських округах, 350 тисяч — на капітальний ремонт однієї із вулиць у с. Скиби.

Щодо змін у загальному фонді бюджету, то вирішено було понад 70 тисяч гривень з резервного фонду спрямувати на придбання в рамках програми запобігання надзвичайним ситуаціям палива на гасіння полігону твердих побутових відходів. Крім того, з інших видатків було знято 30 тисяч гривень і спрямовано на реалізацію місцевої програми мобілізаційної підготовки.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*