День села відзначили у Заболотті (ФОТО)

23.09.2018 / Новини

У неділю, 23-го вересня День села відсвяткували у Заболотті.

Селян щиро вітали представники влади різних рівнів, депутати, гості.

На святкуваннях побували також представники команди народного депутата Ігоря Гузя та фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”, які привітали жителів зі святами і вручили пам’ятні подарунки у різних номінаціях: найстарші і наймолодші жителі, наймолодша подружня пара та подружжя, які найдовше живуть у парі, найстарших приймаків і невісток, іменинника, багатодітна сім’я, власники найкращої садиби тощо.

“Щоразу приємно відвідувати такі заходи, коли збирається мало не вся громада, на святкування приходять цілими сім’ями, родинами, з маленькими дітьми, — коментує керівник районного осередку “УКРОП” Микола Оніщук. — Під час таких заходів люди діляться своїми здобутками і планами. А наше завдання всіляко сприяти їм у розвитку”.

Були також відзнаки від народного депутата Ігоря Гузя, які вручав його помічник Ігор Торба. Зокрема, такої відзнаки удостоїлися: місцевий житель Володимир Петрук, який майже три десятиліття працював у місцевому колгоспі, та його односелець Василь Палій, який свого часу очолював громаду.

“Для місцевих жителів, куди не заїдь, День села — одне з найулюбленіших свят, адже це можливість бодай на кілька годин відволіктися від домашніх клопотів, поспілкуватися з односельцями, — ділиться враженнями Ігор Торба. — Це важливо, що люди бережуть національні традиції, адже загальновідомо, що село — колиска України. І команда Ігоря Гузя їх в цьому підтримує і докладатиме зусиль, аби наші села розвивалися, міцніли, і з ними міцніла наша держава”.

Місцеві аматори сцени підготували чудову концертну програму.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*