День села у Ладині: як це було (ВІДЕО)

25.06.2019 / Відео, Новини

Своєрідною родзинкою свята був виступ військового духового оркестру 14-ї ОМБР.

Глядачі, які вщерть заповнили приміщення місцевого будинку культури, насолоджувалися хітами різних років й щиро аплодували музикантам. А своєрідним апофеозом дійства стала пісня «Волинь моя», яку під акомпанемент оркестру дружно співав увесь зал.

Доволі цікаву і змістовну програму підготували місцеві аматори сцени. Вони співали пісні, ставили жартівливі сценки й читали вірші. Разом із тим на святі облаштували кілька фотозон, виставку «Впізнай свого односельчанина».

Не обійшлося без привітань представників місцевої влади: голови Вишнівської ОТГ Віктора Сущика, в.о. сільського старости Юрія Вітрука, його колег з Радехова і Машева — Василя Гнатюка і Наталі Сахарук.

До свята також долучився Ігор Торба — помічник народного депутата Ігоря Гузя, який передав подяки від парламентаря.

До речі, за період роботи депутата у парламенті для потреб Ладинського старостинства з його ініціативи з держбюджету спрямували майже 300 тисяч гривень. У цілому, для Вишнівської громади, до якої належить Ладинь, — понад 4 мільйони.

Після завершення концертів відбувся розіграш лотереї, а потім всі охочі могли посмакувати кулішем. Ввечері святкову програму завершила дискотека.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*